woensdag 29 oktober 2008

Mijn muur

Hola Belgas!

Alles gaat hier zeer goed, zeker nu ik weet dat ik mijn zusje binnen een week ga zien! Yeeey. Even een tussenberichtje over mijne muur. Ik vind hem namelijk tamelijk leuk versierd. Ik moet wel zeggen aan de mensen van Veltem: sorry dat ik jullie brief van op de Vlaamse Kermis niet heb opgehangen maar ik lees hem echt vaak:D. Bij elk stuk van de muur hoort wat comentaar, het gaat van rechts naar links (qua afwisseling he, altijd van links naar rechts)

  • (1) aangezien deze kamer van mijn zus was, en zei 3 maanden naar Australië is geweest, was dit de oorspronkelijke achtergrond. Ik vind het echter heel mooi, en wil niet dat deze speciaal voor mij verdwijnt, aangezien ik hier toch na een jaar weg ben
  • (2) mijn "leger" van burton mannetjes, met dank aan mijn gebroeder Sander
  • (3) mijn coole verzameling platen, ze zijn natuurlijk niet echt, maar ze lijken wel zo:D.


  • (1) "dj" gemaakt uit flyers van de coolste schoolfuif ooit (fresh 'n fruity 3 unlimited)
  • (2) Foto onder is van aan zee met de kinderen hier, mij geschonken door Hernan. Ik vind het een super coole foto. Boven een collage van fotos van papa en Nicole. Vond ik enorm leuk. Niemand houdt jou tegen om ook zo een collage te maken;). Ja jij! Jij daar in je luie stoel!
  • (3) Dit verdient toch een beetje speciale aandacht. Dit is de allercoolste kalender die ik ooit heb gehad of zal hebben. Speciaal voor mij gemaakt, 1 die in augustus start en eindigt. Daarom: een speciale dank aan Liselotte, Dorine en Sofieke! De kalender is echt handig en heel leuk altijd om te bezien!


last but not least: de linkerkant van de kamer. Met als achtergrond de map van Argentinië is het het blad met zoenen van op mijn afscheidsfeestje. Altijd leuk om eens naar te kijken.

Hasta la proxima!

PS: sorry voor de kleine fotos, ik heb ze echt niet veel verkleind, ik snap er niets van

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Niks zo belangrijk als muren van een slaapkamer, ook bij thuisbevallingen zit ik graag te kijken hoe men muren versiert.
Ik heb nu dagelijks het ochtendlijk genoegen die coole griet met doorkijkbloesje te mogen bewonderen sinds we - tijdelijk - in jouw kamer slapen : )

Anoniem zei

geen enkele foto van ons op die muur yolan? en wij u maar graag zien! tsss

gilain zei

de belangrijkste foto in mijn kamer staat natuurlijk op mijn nachtkastje! En dat is een foto van heel mijn gezin, die foto int zwart wit van heeel lang geleden.
En mama: die coole griet is toevallig wel de enige echte Jennifer Lopez!

Anoniem zei

Hey Hey,

Burtonvarkens forever;)
knor knor knor,

goe muurke man,
goe bezig.