donderdag 2 oktober 2008

het grote toilet onderzoek

Hola todos

Ook dit thema moet eraan geloven, Argenijnse mensen hebben immers ander toiletgewoonten dan Belgen. Dit zijn de harde feiten:

Eerste vaststelling:
Op school wordt er tijdens de speeltijd haast niet naar het toilet gegaan, tijdens de lessen des te meer. Wanneer je met 2 gasten in het toilet aan het plassen bent moet je zeeeeker zorgen dat je als eerste klaar bent. Anders wordt ge met bijna 100% zekerheid geduwd, en dat is niet wa ge wilt hebben tijdens een rustige plaspauze.

Tweede vaststelling:
Dit is een bidet en elke welgestelde badkamer heeft het hier. Ik wist niet wat het was en vroeg voor informatie:
Aaah dat is iets zaalig. Je gaat er na je toiletbezoek recht boven hangen, zet de kraan open en er komt dan water recht in je aars gespoten. Zo was je je gat dan af en het voelt echt lekker aan.
...Er zijn natuurijk ook Argentijnse gewoonten die ik voorlopig links van mij heb laten liggen, dit is er 1 van. Het lijkt mij namelijk niet zoooo fijn.

Derde vaststelling:
Argentijners zijn veel preutser in het plassen dan hier in België. Ik moest eens in een disco gaan pissen, en er stond een rij van 5 man te wachten om op het toilet te gaan plassen, en de urinoirs stonden droog, ongebruikt. Dat vind ik nogal vreemd, Erg niet, maar vreemd wel.

vierde, en daarbij laatste vaststelling:

Dit is eerder een wetenschappelijk onderzoek dat ik moest uitzoeken van mijn broeder Frank. Ik moest zien in welke richting het toilet doorspoelde, dat hangt schijnt af van of je op het noordelijk of zuidelijk halfrond bent. Ik heb de proef op de som genomen, en het toilet spoelt hier tegen de wijzers in door.
Maar daarmee had ik natuurlijk geen vergelijking: een goede vriend uit België wist me echter te vertellen dat in België het toilet in wijzers in doorspoelt. Als deze informatie fout is, weet het me te zeggen. Je kan me altijd bereiken in koekoeksstraat nummer 77. Het is niet voor mij, maar voor mijn eenzaamheiiid. Voor diegene die dit kennen: schaam u niet, voor de rest 1 tip: man van Melle


Hasta Luego!

4 opmerkingen:

Frank zei

Subliem artikel. Kaka verhalen scoren altijd goed ten huize Gielen. Dus mijn vermoeden was juist, het stroomt weg tegen de wijzers in.

Henri Menheere zei

Zalige vaststellingen!!!

moes zei

we leren bij! ga nu eventjes naar Afrika, iets onder de evenaar om daar ook eens te checken, of zullen we dat aan je zus vragen? : )
tja, die kaka-verhalen, liefst niet aan tafel, hé

Tinte zei

Hahaha :-)
Wij vroegen ons al af wanneer dit blogartikel eraan ging komen.
groetjes en tot skype's!