vrijdag 9 januari 2009

Parijs Dakar

Hellowkiedoowkie!

Raar feit: eerste keer dat den Parijs dakar niet in Europa en Afrika is, maar in zuid- amerika. Juist diee keer heb ik em gezien! Wel niet tijdens de reace, maar om 5 uur in de ochtend rustig voorbij aant komen in de stad met enorm veel mensen aan de kant. Het was toch een unieke ervaring, al die autos, camions, en vooral motos zien voorbijkomen (en 2 quads). Van de autos waren er veel van Frankrijk, Duitslans en neuderland. Die waren natuurlijk het luidsten van allemaal met hun toeters. Ik weet niet hoe ik een filmke kan oploade, anders zou ik het zeker doen.

Wij stonden al aan het straat te wachten om half 4, zonder iets geslapen te hebben, omdat er in de krant stond dat de wagens rond 4 uur zouden voorbijkomen. Helaas zijn er het eerste uur maar 5 of 6 camions voorbijgekomen, maar rond 5 uur kwam de 1e na de andere. Echt geweldig.
Voor de rest is het hier heel mooi, heel leuke familie en heb hier een heel coole tijd. Morgen gaan we naar nog een mooiere plaats.
Tot de volgende!!!!
Yolan

4 opmerkingen:

Saïdja zei

Heej boetie! ja wij hebben het hier ook al over Parijs-Dakar gehad, en weet ge waarom? Omdat wij een heel eind op die hun route hebben gereden hier met onze Jozef, en blijkbaar is da zelf shet stuk waarop ze gewone auto's gaan uittesten of ze wel goed genoeg werken :) En onze jozef met zn 39 jaar is daar over geraakt eh! Wa nen held!
Maar bon, kheb u gisteren geprobeerd te bellen maar er was niemand thuis (kheb ne voicemail ingesproken maar kweet ni of da is aangekomen), dus geef maar gewoon nog eens u GSM-nmmer door want uiteraard heb ik da nimeer :) Amuseer u allesinds op u vakantie eh Yolan! Veel dikke zoenen vanuit Chili

Anoniem zei

als dat niet kan tellen als top-tien moment van je leven!
have fun, kid
acht graden is het hier al, een dikke tien meer dan in België ;-)
kus

Mark van Leeuwen zei

Lijkt mij echt supergaaf om mee te maken...

Anoniem zei

sjieke dingen,

amuseert u te pletter eh lange :)