maandag 18 mei 2009

Que los cumpla feeliiiz


Hola todos!

De titel is de "happy birthday" int Spaans. Ik heb het de voorbije weken wel enkele keren gehoord, en dat is altijd wel eens leuk. Den 10de mei was ik immers jarig! Ik heb zeker een leuke avond beleefd: de hele familie is komen eten en er was een heel lekkere taart, dat kan toch niet mis gaan! We hebben het wel de 9de mei in de avond gevierd, maar toch pas om 12 uur de taart aangesneden. De 10de mei heb ik nog een verjaardagtaart gegeten bij vrienden van de familie die trouwens in juli mij al direct in België komen bezoeken!Mijn laatste verjaardagstaat heb ik vorige vrijdag gegeten, toen ik mijn eerste familie ging bezoeken. Natuurlijk heb ik ook vele wensen mogen doen, waar dat er zelfs een paar van zijn uitgekomen (al waren mijn eisen niet zo hoog hoor).Ik wens mezelf natuurlijk egouïstisch gezien nen hele leuke 19de verjaardag toe, en voor de rest die nog moet verjaren: ook ne gelukkige!

4 opmerkingen:

gamin et gamine zei

Supercoole taart met 19 kaarsjes!
Wat staat er in het midden (het lijkt op een stick om strijkijzers te reinigen)?
kus kus

Frank zei

Nog is proficiat! En waar blijft de naam van kip 3?

gilain zei

@mama: de stick kunt ge ook aansteken en daar komt zo beetje heel laag vuurwek uit, zoals die stokjes die wij altijd op nieuwjaar aansteken
@frank: den 3de naam heeft beslist de moeilijkste te zijn. Al had ik er 1e deze middag maar hij is me ontglipt verdorie jandorie!)

sander zei

een beetje laat, maar toch ook nog nene dikke prificiat eh Yolan.