zondag 24 mei 2009

Dj cursusFotos: Ik en Juan aan het mixen
Ja lap zeg,

Gisteren was het de laatste "les" van de tofste wekelijkse activiteit die ik hier had: Dj. Omdat het de laatste keer ging zijn, moest ik toch mijn fototoestel eens meenemen om te laten zien wat het inhield?
Toen ik begon met de cursus waren we nog met superveel volk. Zoveel zelfs dat we ons moesten opsplitsen in 2 groepen: 1 groep die met praktijk zou starten, dan de 2 groepen samen theorie zodat de andere groep met praktijk kan eindigen. Het is zowieso leuker om praktisch te eindigen dus zette ik mij in de 2de groep. Het was de beste keuze: de tofste mensen, en het liep altijd wel beetje uit.

Ik doe hier nu veel cursussen. Bijvoorbeeld jongleren en fotoshop maar alleen bij de dj cursus had ik het gevoel: dat zijn echt mensen zoals ik. Echt ne supercoole groep. Naar het einde toe kwam er ook minder en minder volk zodat we meer konden oefenen en elkaar beter kenden. Na de laatste les zijn we nog iets gaan drinken en eten.Dit is dus de groep waar ik steeds in zat: Ik sta links van onder. Rechts is de Juan, mijnen beste maat daar. Over piercings en tattoos en zijn bijnaam is: wildskin. Link vanboven hebben we Yoko. 27, rastas, en heeft lang in Europa gewoond EN is al eens 5 jaar getrouwd geweest. Wat een meid is me dat. De vrouw in het midden is de lerares, ons Marian. Het leek me een heel toffe maar ze bleef altijd de leraar-leerling-afstand houden. Rechts van haar hebben we dan "pelado"="kale". Dat is dus een gewone bijnaam hier. Ook goe mee geamuseerd en produceert al een tijdje muziek ook. Met de andere 2 heb ik niet veel gepraat.


Yolan wants you! (foto getrokken wanneer we iets aan het drinken waren)

Het was echt de max, veel toffe mensen leren kennen, veeeeel bijgeleerd en spijtig dat het gedaan is
Tot de volgendeuh!

4 opmerkingen:

Stijn zei

en vooral een cool towelie t-shirt.. nog een maand eh pwekke..

moes zei

super, Yolan, een droom die in vervulling ging en nu nog een paar weken ni meer, he he
xxx

Frank zei

waar zijn die handen (zou reggie zeggen)

Saïdja zei

Eej boetie, wanneer vertrekt ge? Laat nog eens van u horen voor ge op tocht gaat eh ( ik zit nog tot vrijdag bij frank en tine, de zaterdag verhuizen we, want woehoew, we hebben een huisje gevonden in de mussenstraat in leuven! en er gaat zeker een matras voor u klaar liggen hoor!)
dikke zoenen en geniet van u laatste weken schatteken!
kus van de zus