donderdag 30 april 2009

Parque chaz

Hellooow allemaal

Omdat ik de laatste tijd niet zoveel spectaculaire dingen heb gedaan was ik aan het piekeren en piekeren over wat ik in godsnaam een berichtje zou moeten schrijven. Het lijkt allemaal zo gemakkelijk maar ik vind het toch vaak moeilijk inspiratie te vinden. Gelukkig heb ik eergisteren inspiratie gevonden in mijn geliefde stad Buenos Aires.De vorm van Buenos Aires is zoals bijna elke Zuid-Amerikaanse stad zoals een dambord. Maar dit is buiten 1 zone gerekend: Parque chaz. Daar lopen de straten in cirkel en er zijn 2 straten die die cirkel doorkruisen (loodrecht op elkaar dan nog wel). Wat eigenlijk nog het leukste aan die zone is, is dat alle straatnamen Europese steden zijn. Calle (straat) Dublin, Londres, Berlin,... Dat is toch zeker een bezoekje waard!

Foto: Copenhagen MET grafiti:D

Ik ben er met een Belg van AFS naar toe gegaan. AFS is de andere grote organisatie om op uitwisseling te gaan. We hebben dus alle straten bezien en erna een zonnig terrasje gedaan met een goede Stella (ongeveer 1 euro 70 voor 1 liter), dus mijn dagje was weer goed.

Foto: die andere Belg: Michael


Foto: misschien onduidelijk door de zon maar het is calle Athenas

Volgende keer weer, met meer weer!

7 opmerkingen:

moes zei

geen calle Belgica gevonden?
en hoe zat het met de humus? (bis)
kus kus
ook van je zus en Sander

gilain zei

@moes: calle Belgica, Ostende, Bruselas en Rubens zijn op andere plaatsen, ik ga zeker mijn best doen die te bezoeken. En nog iets: die humus hebben we helemaal niet gemaakt, we hadden het er gewoon even over

Saidja zei

Joehoew Yolan!
Tof om u nog eens gehoord te hebben deze week! Geniet daar nog van u laatste maanden en ik duim da ge al een maand eerder off-program moogt zene!!
Dikke zoenen van ti hermanita!

gamin et gamine zei

't is weer van dattem: moeder-& je verjaardag op 1 dag, overmorgen zijn wij telepathisch verbonden, hou je klaar!
muchos besos zoonos
van je moes

diego zei

sos un sorete!!! fuiste a parque chas??? te RE odio!!!!!!!

diego zei

sos un sorete!!! fuiste a parque chas??? te RE odio!!!!!!!

Griiiiiiietr zei

allemaal super tof!
maar nu wordt het tijd om terug te komen

IK MIS JOU !
veel plezier nog
kus