dinsdag 17 maart 2009

Carnaval


Hallow iedereen!

Zoals steeds: sorry voor het late bericht maar ik heb hier steeds meer en meer te doen, wat zeker niet erg is. Hier heb ik even tijd gevonden om wat over mijn carnavalservaring te schrijven.

Foto: een auto van de carnavalstoet

Ik vertrok vrijdag vroeg, de dag na het concert van Manu Chao, met Alex naar Gualeguaychu. Dat is de plaats waar in Zuid Amerika het 2de grootste carnaval plaats vind (na Rio de Janeiro dus). Alex had me mee gevraagd dus moest ik zeker mijn kans grijpen!

Foto: het groepje waar we daar veel mee optrokken

Van vrijdag tot maandag hebben we daar op een camping gezeten met privé strand en "dicotheek". Die discotheek waren gewoon zo douches die douw spoten, geen echte regen, een podium en toffe muziek. En dat we daar gedanst hebben! Superveel! En normaal moest ge 20 pesos (zowat 5 euro) betalen om gewoon al op dat strand en disco te mogen en wij mochten gratis omdat we van de camping waren, die op zich 20 pesos per dag kostte

Foto: ons prive strand

En dan het carnavalspektakel zelf. De zaterdagavond om 10 uur in de avond begon het. Wij zaten vlak naast de piste, en konden dus af en toe op de piste glippen om een foto te nemen met 1 of andere mooie danseres.

Foto: Een foto met zo een mooie danseres

We hebben daar van 10 tot 3 gestaan, een spektakel van 5 uur! Allemaal enorm mooie konten en soms ontbloten borsten. Er waren ook wel mannelijke dansers, maar daar nam ik minder fotos van. Op die 5 uur stonden er ook maar 3 liedjes op, die ge op het einde wel volledig beu waart.
Ik weet niet wat Rio meer heeft maar ik heb genoten, mij geamuseerd en goed mijn ogen de kost gegeven (ging dat niet zo, dat spreekwoord?)

Foto: onze carnaval outfit

Morgen zet ik wel fotos maar nu ben ik te moe, chau!

4 opmerkingen:

moes zei

Dat heb je juist gezegd, je ogen de kost geven en dan van mannen minder foto's getrokken???
Je meent het. Blijf ik weer op mijn honger zitten : (
Zet ze er maar gauw op, die foto's.

moes zei

ni mis die meiden, mooi soeveniertje ;-)

Frank zei

wa een stoem hoedje dat ge op hebt hahahaahahahah! Tziet er allemaal mega hot and sweaty uit. Is unief neig?

Tinte zei

hola Yolan! Amaai, ziet er weer plezant uit! Was het hier al maar zo'n lekker weertje voor zo'n kostuums. :-))
Ik wil toch ook wel die fotookes zien van die mannen hoor ;-)
Bel nog maar snel eens!