maandag 30 maart 2009

Buddybears

Hola todos!


Foto: de buddybear van ons dierbaar landje

Yolan heeft het weer zeer druk gehad! Maar beter zo dan niets te doen hebben natuurlijk! Ben naar de grootste neo gotische basiliek ter wereld gaan kijken, ben aan unif begonnen en ben naar Argentinië Venezuela gaan kijken in het stadium! Dat was echt super, maar daar zal ik nog wel is iets over schrijven.

Foto: de abstractie van Holland

Ik wou het eerst eens over de buddybears hebben: wie zijn ze? Waar staan ze? Wat betekenen ze? Yolan zal het u schoonekes uitleggen. De buddybears is een initatief voor de wereldvrede. Het zijn allemaal geschilderde beren die hand in hand met elkaar staan. En ze staan nu -u raad het nooit- in Buenos Aires! Die moest ik dus toch eens gaan bekijken.

Foto: de Zuid Afrikaanse savanne


Foto: zo iets zou ge toch helemaal niet van Rusland verwachten?

Aan de fotos ziet u zelf wel welke beren u mooi vind of niet. Ik vond de Russische heel sjiek en de Zuid Afrikaanse zeker ook. De Hollandse vond ik een beetje te weinig ingevuld en de Belgische kon ermee door. De tofste waren zeker die van Ierland en Cuba.

Foto: de beer van Cuba (met sigaar en al)


Foto: de kabouter van Ierland

Maar alles hangt natuurlijk af van u smaak, want ik ging daarna nog eens kijken met Alex en hij vond juist de Hollandse heel sjiek en die dat ik mooi vond maar redelijk normaal. Oordeel zelf maar!

2 opmerkingen:

moes zei

Cool! 't Doet me denken aan die fraaie koeien in BXL, weet je nog?
Die Cubaanse is de max!
xxx

Frank zei

niiiice.